Monday, August 07, 2006

Opsamling op opråb /uge 2/mandag





I dag har vi arbejdet med Michaels 7 C'er, som er en metode til radikal innovation. Metoden skal egentlig bruges til at åbne markeder op og til at skabe idéer til nye markeder/produkter/koncepter. For os har de 7 C'er i højere grad blottet vores manglende viden om Danisco, Daniscos marked og hvem vi kan hente inspiration fra. Vi er derfor ikke kommet så langt i processen. Vores ambition er, at vi i henimod ugens slutning kan gennemføre en 7 C's samt de 4 P's til at skabe nogle nye idéer. De fire P’er står forresten for Produkt, Paradigme, Proces og Position. I dag har vi fået øjnene op for i hvor høj grad proces-orienteret innovation er medvirkende til at skabe værdi. Det vil vi bestemt tage med i betragtning i den kommende uge.



Selvom vi ikke er kommet frem til noget konkret, har vi diskuteret mange ting i dag. Bl.a har Daniscos ansigt udadtil fyldt meget i diskussionen. Vi vil gerne arbejde henimod at afmystificere og menneskeliggøre Danisco - det er ikke en konkret del af opgaven, men kommer heller ikke udenom den. Danisco er stadig en diffus og uklar størrelse for os, måske er det bare os der har behov for en afklaring?
I den forbindelse har vi talt om at lægge narrativer ned over produkterne – ikke nødvendigvis i forhold til slutbrugerne, men i første omgang i forhold til de ’superbrugere’, vi skal have fat i. Vi bliver nødt til at gøre noget for at brande det lidt, for a tgøre det interessant.

I dag er vi også gået i gang med at brainstorme over, hvilke personer vi skal tale med for at hente inspiration til vores projekt. Vi har indtil videre booket et møde med Paul Cunningham - onsdag kl. 14 - det glæder vi os meget til. Andre personer vi gerne vil have fat i er f.eks. Mads Julius Elf, der har undervist i madens semiotik, mikrobryggeren Mikkel Bjergsø osv. Vi vil også gå i gang med at studere diverse trendspotting/watching sider i en forventning om at hente inspiration ind fra musik og mode industrien.

.... vi havde lige et break...

Imorgen skal posen rystes lidt. Det trænger vi virkelig til. Det har været en meget tung dag i dag, og vi har siddet fast i vores tidligere idéer og tanker. Imorgen giver vi den gas. Vi dropper processerne og brainstormer derudad.
Energiske og glade - VI SKAL LEGE!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home