Tuesday, August 08, 2006

Opsamling /uge 2/ tirsdag

Inspirerende, idérig og lærerig. Det har været en rigtig god og produktiv dag i dag.

Bjarne Tveskov har været facilitator for dagens program, og han har taget os igennem diverse brainstorming aktiviteter. Det har gjort os i stand til at se Danisco-casen, og den 'legeplads' vi ønsker at lave til Danisco fra nye perspektiver. Begrebet legeplads er blevet vendt på hovedet og mulighederne er blevet udforsket. Det har været inspirerende og lærende.





Vi er stadig i høj gradpå idéplan og prøver ikke at begrænse vores udsyn endnu. Med andre ord er vi urealistiske, kreative og søger hele tiden at skubbe projektet til kanten - og forhåbentlig udover kanten. Det er ambitionen.

Vores arbejdsoverskrifter lyder indtil videre:
Teknologi - mobile medier/enheder
Intranet og - internetcommunities (webportal)
Trendspotting bureau / Konsultentbureau
Danisco University
Løbende aktiviteter i bedste reality stil
Events, fra poetry slam til food festival


Idéerne er stadig meget diffuse, og der ligger meget arbejde i at konkretisere dem og gøre dem realistiske for Danisco - men det kommer vi til i næste uge. Pt. udgør de forskellige idéer vores billede af en 'legeplads'. Det er ikke nødvendigvis et fysisk rum, men et mulighedsrum, hvor værdier som frihed, kammeratskab, accept, kreativitet hersker. Vi arbejder således stadig på et abstrakt niveau, og vi konkretisere først idéerne i sidste øjeblik, de skal have lov til at udfolde sig så længe der er mulighed for det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home